Bli medlem i
Affenpinscherklubben

Affenpinscherklubbens huvuduppgift är att arbeta för rasen och dess ägare

Genom Ditt medlemskap stödjer du oss i vårt viktiga arbete med att främja aveln så att affenpinschern i framtiden är så frisk och trevlig som möjligt och samtidigt behåller de rastypiska särdragen.

Som medlem i Affenpinscherklubben har Du flera olika förmåner bland annat rådgivning i avels – och övriga hundfrågor, förmånliga medlemsaktiviteter och medlemstidningen Affenbladet.

Välj medlemskap

Det finns tre alternativa sätt att anmäla ditt medlemskap beroende på vilken typ av medlemskap du vill ha. Välj det medlemskap som passar dig, du kommer därefter slussas vidare för betalning av ditt medlemskap och få ditt medlemskort via e-post. För frågor om medlemskap ber vi dig kontakta SKK:s medlemsavdelning Tfn. 08-795 30 50 eller via mail medlem@skk.se

Om du inte använder en internetbank

Samma länk kan även användas för att ansöka om alla typer av medlemskap men då sänds inbetalningsavi med medlemskort inom ett par veckor hem till dig för betalning varpå medlemskapet registreras: http://goo.gl/ouP3vu

Adressförändring/avslut av medlemskap

Även för att adressförändra eller avsluta ditt medlemskap kan du klicka här: http://goo.gl/ouP3vu

Medlemskap

Fullbetalande medlem
kr 300
  • varav 100 kr går till SSPK
  • Medlemskap utomlands 350 kr varav 100 kr går till SSPK

Prova

Förstaårs-/provmedlemskap
kr 150
  • Detta är avsett för den som inte redan är medlem och som överväger att för första gången bli ägare till en affenpinscher, men som först vill följa klubben och dess aktiviteter inkl. klubbtidningen Affenbladet.

Familjemedlem

Gå med som familjemedlem
kr 100
  • Medlemskap utomlands 100kr
Gåvomedlemskap & ytterligare medlemskap

Som uppfödare och medlem av Affenpinscherklubben/SSPK ser vi gärna att du löser Gåvomedlem-skap till valpköpare, som inte tidigare är medlemmar i Affenpinscherklubben, till en kostnad av 150 kr per valpköpare.

Det är en bra idé att redan vid valpköp/-leverans be köparen att skriva ner de uppgifter som behövs för denna webbanmälan. Då kan detta bli betydligt rationellare för dig än med tidigare anmälningsrutin.

Gåvomedlemskap kan endast ges till valpköpare
som inte redan är medlemmar i rasklubben.

Gåvomedlemskap

kr 150
  •  

Annan rasklubb

kr 200
  •  

Välkommen som medlem!